Kryefaqja

Destinacione Turistike

Kollata e Mirë 2528 lmd

Kollata e Keqe 2534 imd

Krojet

Liqejet e Jezercës

Informohuni rreth eventeve tona

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023
Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023
Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane
Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022
Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi
Previous
Next

Exploro aktivitetet tona

Festa për nderë të Ditës së Flamurit

Manifestimi tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

“Promovimi i përdorimit të qëndrueshëm i bimëve mjekësore dhe aromatike për të përmirësuar jetën dhe ruajtjen e biodiversitetit

Edhe një sukses nga SHKA”MAJA E KARANFILIT”

“Mirë se vini në Alpet Shqipëtare” Vuthaj 2022

Presidenti META në Vuthaj të Plavës e Gusisë: Kjo është një parajsë e vertetë, e prekshme shqiptare! Krenaria e Alpeve Shqiptare

Ulet Shqipja n’Plavë-Gusi zhvillohet Festivali i katërt “KËNGA DHE VALLJA SHQIPE NA BASHKON” në Vuthaj

Presidenti NISHANI në manifestimin tradicional “MIRË SE VINI NË ALPET SHQIPTARE” në Vuthaj

Sot më 1 gusht 2020, në Vuthaj-Guci, shënohet në mënyrë simbolike Tubimi tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare 2020”.

Previous
Next