Hero Subtitle
Festa për nderë të Ditës së Flamurit
Plava dhe Gusia si dhe SHKA “MAJA E KARANFILIT” e shënuan festen e 28 nentorit me tre aktivitete tejet të rëndësishme: Me datën 24.11.2023
1 2

Festa për nderë të Ditës së Flamurit

Plava dhe Gusia si dhe SHKA “MAJA E KARANFILIT” e shënuan festen e 28 nentorit me tre aktivitete tejet të rëndësishme: Me datën 24.11.2023 në Plavë në bashkpunim me OJQ “ALPET SHQIPTARE” organizuan koncertin festiv ndersa me 27.11.2023 ishin pjesë e koncertit festiv të organizuar nga SHKA “KOHA” në Tuz për nderë të ditës së flamurit.
Sot me 28.11.2023 këto aktivitete u përmbyllën në Tiranë në Paraden shqiptare 2023🇦🇱
Urime shqiptarë kudo që jeni festen e flamurit, ditë e shpalljes së pavarsisë së shtetit shqiptarë👐