Hero Subtitle
Festa për nderë të Ditës së Flamurit
Plava dhe Gusia si dhe SHKA “MAJA E KARANFILIT” e shënuan festen e 28 nentorit me tre aktivitete tejet të rëndësishme: Me datën 24.11.2023
1 2

Manifestimi tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

U përmbyll me sukses Manifestimi tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023 Me një program të larmishëm artistik në kuadër të festivalit folklorik “ Kënga dhe vallja shqipe na bashkon” i cili këtë vit nuk ka qenë garues, me grupe dhe ansamble që nga Çamëria deri në Malësi, të ftuar special dhe mysafir nga të gjitha trevat shqipëtare.
Po ashtu Lojrat Tradicionale terhoqën një numër të madh të publikut të cilët me shumë vëmëndje ndoqën garat.
Vendin e parë në turnirin e fudbollit e fitoi “Dardania”
Vendin e parë në vrapimin e kuajve e fitoi Edon Hoti
Vendin e parë në hudhjen e gjyles e fitoi Besfort Dedushaj