Eventet

Eventet

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi