Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

01.08.2023
OJQ “ALPET SHQIPTARE” njofton të gjithë të interesuarit për pjesmarrje dhe opinionin e gjërë se Lojrat Tradicionale  do mbahen pas programit artistik kulturorë në kuadër të Manifestimit tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare’’ Vuthaj 2023 me datën 01 gusht.
Këtë vit do ketë shpërblime në vlerë monetare për 3 vendet e para për secilen kadegori të lojrave:
*Vrapimi i kuajve (koçia)
Vend i I 500 €
Vend i II 100 €
Vend i III 50 €
*Turniri në fudbollin e vogël (ekipi 5+1 lojtarë)
Vend i parë 100 € nga organizatori + shuma e mbledhur nga participimi i ekipeve.
Vend i dytë dhe i tretë shpërblehen nga organizatori.
*Hudhja e gjyles (peshës)
Vend i I 100€
Vend i dytë dhe i tretë shpërblehen nga organizatori.
*Terheqja me litarë (ekipi 5 antarë)
Vend i I 100 €
Vend i dytë dhe i tretë shpërblehen nga organizatori.
Ekipet e fudbollit duhet të lajmërohen më së largu deri me daten 28.07.2023
Të interesuarit për pjesmarrje në lojrat tjera duhet të lajmërohen deri me datën 31.07.2023
Për rregjistrim kontaktoni: +382 69 261 117

 

 

Shikoni edhe evente tjera

Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane

Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Previous
Next