Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi

Eventi do te mbahet me daten 01.08.2022

Këtë vit do të mbahet edicioni i 5 i festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi, festivali do të mbahet me daten 01.08.2022 do të ketë grupe nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, dhe Mali i zi.

 

Shikoni edhe evente tjera

Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane

Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Previous
Next