Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Festivali folklorik mbarëkombëtar “Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë Gusi 01.08.2023

Në Vuthaj do të mbahet  Manifestimi tradicional  “ Mirë se vini në Alpet Shqipëtare” Vuthaj 2023 në kuadër të të cilit është edhe festivali folklorik mbarëkombëtar “Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë Gusi. Manifestimin ky i organizuar nga OJQ “Alpet Shqipëtare” të cilat për dekada të tëra kujdesen për organizimin dhe mbarëvajtjen e tij.

Pjesë e programit kulturorë artistik do të jenë më shumë se 200 artist nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i zi. Këtë vit festivali nuk ka karakter garues. Defileja e grupeve pjesëmarrëse në festival do të filloj prej orës 10:30 në Gusi, ndërsa programi fillon prej orës 12:00 në Vuthaj.

Shikoni edhe evente tjera

Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane

Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Previous
Next