Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Eventi do te mbahet 01.08.2022

Shikoni edhe evente tjera

Edicioni i pestë i Festivalit mbarëkombëtarë ” Kënga dhe Vallja Shqipe na Bashkon” Plavë-Gusi

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2022

Panairi i veshjeve tradicionale dhe punës artizane

Lojrat Tradicionale Vuthaj 2023

Manifestimi tradicional “Mirë Se Vini në Alpet Shqiptare” Vuthaj 2023

Previous
Next